Вишнево-шоколадний десерт

Цей десерт з вишень та шоколаду був моїм улюбленим десь на початку 80-х років. Рецепт цей був опублікований у журналі “Робітниця”. Як я могла забути про цей рецепт, як тільки він потрапив мені на очі, я одразу згадала його чарівний смак і неймовірний аромат вишень та шоколаду.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • 1. Розм’якшене вершкове масло збиваю із цукром.

    2. Додаю жовтки та продовжую збивати.

    3. Натираю в масу шоколад на дрібній тертці.
    4. Білки збиваю до стійких піків.

    5. Вводжу білки в масу, поступово додаю борошно і замішую тісто.

    6. Форму вистилаю пергаментом, викладаю тісто, розрівнюю його, а поверх викладаю вишні.

    7. Зверху вишні посипаю цукром, що залишився.

    8. Відправляю десерт у розігріту духовку на температуру 180 градусів приблизно на 35-40 хвилин, залежно від духовки.
    Всім добра!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: