Ніжний крем-суп зі шпинатом

Крем-суп зі шпинатом можна готувати будь-якої пори року, навіть узимку, наприклад із заморожених продуктів. Але найкраще купити на ринку свіжий шпинат, лише з грядки! Адже це блюдо дає миттєвий заряд енергії! 🤗

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • 1. Для початку потрібно нарізати цибулю, картопля і селера.
    2. Обсмажуємо в каструлі у вершковому маслі для початку цибулю, потім картопля і селера.
    3. Додаємо ще один кубик вершкового масла та 3 кубики курячого бульйону.
  • 4. Наливаємо воду. Я використовую фільтровану воду. Добре все перемішуємо і відправляємо в каструлю часник, пропущений через прес, потім шпинат.
    5. Додаємо сіль та мелений чорний перець за смаком.
    6. Нехай суп ще трохи повариться на повільному вогні приблизно 3-5 хвилин і вимикаємо вогонь. Він повинен охолонути, щоб ми могли його пюрерувати.
  • 7. Пюруємо суп занурювальним блендером або можна налити вміст у чашу блендера. Щоб суп був ніжнішим, гладкішим і приємнішим на смак, можна пропустити масу через сито.
    8. Повертаємо суп на плиту. Його потрібно нагріти та налити вершки.
    9. На завершення відправляємо в каструлю 1 упаковку сиру чеддер (8 тонких скибочок). Сир розчиниться в супі і надасть йому ще вершковий дуже приємний і насичений смак.
    10. Після того, як сир повністю розчинився в супі, даємо супу повариться ще 2 хвилини і вимикаємо вогонь.
  • Всім смачного!!! 🤗
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: