Запіканка з кабачків на сковороді. Смачно, швидко та просто! // Смажені кабачки

У цьому рецепті показую, як готую запіканку з кабачків на сковороді з елементарних продуктів.

 

Кроки
Друк
  • 1. Порізати цибулю кубиком і обсмажити до золотистості на олії. Кабачок нарізати тонко і відправити до цибулі. Готувати під закритою кришкою 10-15 хв. до м’якості.
  • 2. Яйця перебити до однорідності із сіллю та перцем. Кабачки відправити до яєць і перемішати.
  • 3. Вилити суміш на сковороду з олією. Готувати на маленькому вогні 6 хв під закритою кришкою. Накрити великою тарілкою та різко перевернути. Готувати ще 3 хвилини.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: