У цьому рецепті показую, як готую запіканку з кабачків на сковороді з елементарних продуктів.
Інгредієнти
- кабачок 300 г
- цибуля ріпчаста ½ шт
- яйця 2 шт
- олія для смаження
- сіль
- чорний перець
Кроки
-
1. Порізати цибулю кубиком і обсмажити до золотистості на олії. Кабачок нарізати тонко і відправити до цибулі. Готувати під закритою кришкою 10-15 хв. до м’якості.
-
2. Яйця перебити до однорідності із сіллю та перцем. Кабачки відправити до яєць і перемішати.
-
3. Вилити суміш на сковороду з олією. Готувати на маленькому вогні 6 хв під закритою кришкою. Накрити великою тарілкою та різко перевернути. Готувати ще 3 хвилини.