Кіноа із запеченим гарбузом

Кіно можна подати як самостійне блюдо або як гарнір до основного.

Джерело: webspoon

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • Гарбуз нарізати на невеликі кубики. Присипати прованськими травами та сіллю, збризкати рослинним маслом. Запекти в духовці за температури 200С 20-25 хвилин.
    Кіноа промити. Відварити згідно з інструкцією на упаковці.
    Перець болгарський порізати соломкою. Моркву нарізати соломкою або натерти на тертці корейської моркви.
    Обсмажити моркву з перцем 2-3 хвилини.
    До обсмажених овочів додати відварений кіноа і запечений гарбуз. Посолити за смаком. Прогріти кілька хвилин.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: