Кіно можна подати як самостійне блюдо або як гарнір до основного.
Джерело: webspoon
Інгредієнти
Порції: –+
- кіноа 60 г
- гарбуз очищений 200 г
- морква г
- перець болгарський г
- рослинна олія 1-2 ст.л.
- сіль за смаком
- прованські трави за смаком
Кроки
-
Гарбуз нарізати на невеликі кубики. Присипати прованськими травами та сіллю, збризкати рослинним маслом. Запекти в духовці за температури 200С 20-25 хвилин.
Кіноа промити. Відварити згідно з інструкцією на упаковці.
Перець болгарський порізати соломкою. Моркву нарізати соломкою або натерти на тертці корейської моркви.
Обсмажити моркву з перцем 2-3 хвилини.
До обсмажених овочів додати відварений кіноа і запечений гарбуз. Посолити за смаком. Прогріти кілька хвилин.
Смачного!