Представляю Вашій увазі простий рецепт вітамінного салату, приготовленого зі свіжої капусти з огірком і яйцями. Такий весняний овочевий салат легко готується з молодої капусти.
Інгредієнти
Порції: –+
- капуста білокочанна 700 г
- огірок 1 шт
- куряче яйце 4 шт
- кріп 1 пучок
- цибуля зелена 1 пучок
- майонез 2.5 ст.л.
- Гірчиця ½ ч.л.
- сіль
Кроки
-
1. Капусту дрібно шаткуємо в миску. Трохи посолити і пам’ятаємо руками.
2. Нарізаємо свіжі огірок тонкими смужками. Зелень кропу і цибулю дрібно шаткуємо. Відправляємо у миску до капусти.
3. Варимо яйця та розділимо їх на жовтки та білки. Білки яєць дрібно нарізаємо довільної форми і додаємо в миску до інших продуктів.
4. Варені курячі жовтки викладемо в тарілочку і розімніть їх вилкою. Додамо до жовтків майонез та столову гірчицю. Перемішаємо нашу заправку.
5. Тепер додамо заправку в миску до інших продуктів і посоливши на свій смак добре перемішаємо наш салат зі свіжої капусти.