Гречана каша з куркою

У цьому рецепті я хочу показати Вам як я готую гречану кашу з куркою на курячому бульйоні. Ця каша з гречаної крупи готується дуже легко.

Кроки
Друк
  • 1. Варимо куряче стегенце в підсоленій воді до готовності.

    2. Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо її невеликими шматочками.

    3. Свіжу моркву також почистимо і натираємо її на дрібній тертці.

    4. Обсмажити цибулю та моркву на олії в сковороді до повної готовності.

    5. Готові курячі стегенеця дістаємо з курячого бульйону. Висипаємо в цей бульйон промиту гречану крупу та варимо її до повної готовності.

    6. З вареного курячого стегенця знімаємо все м’ясо і дрібно його нарізаємо.

    7. Гречана каша у нас зварилася. Додаємо до неї нарізане куряче м’ясо, обсмажену цибулю з морквою та трохи вершкового масла (я додала приблизно 70 грам)

    8. Перемішаємо гречану кашу і закривши каструлю кришкою, дамо її настояться хвилин 15-20.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: