У цьому рецепті я хочу показати Вам як я готую гречану кашу з куркою на курячому бульйоні. Ця каша з гречаної крупи готується дуже легко.
Інгредієнти
Порції: –+
- гречана крупа 2.5 склянки
- стегенець курячий 1 шт
- морква 1 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- вода 2 л
- вершкове масло 70 г
- сіль
- олія для смаження
Кроки
-
1. Варимо куряче стегенце в підсоленій воді до готовності.
2. Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо її невеликими шматочками.
3. Свіжу моркву також почистимо і натираємо її на дрібній тертці.
4. Обсмажити цибулю та моркву на олії в сковороді до повної готовності.
5. Готові курячі стегенеця дістаємо з курячого бульйону. Висипаємо в цей бульйон промиту гречану крупу та варимо її до повної готовності.
6. З вареного курячого стегенця знімаємо все м’ясо і дрібно його нарізаємо.
7. Гречана каша у нас зварилася. Додаємо до неї нарізане куряче м’ясо, обсмажену цибулю з морквою та трохи вершкового масла (я додала приблизно 70 грам)
8. Перемішаємо гречану кашу і закривши каструлю кришкою, дамо її настояться хвилин 15-20.