Салат із кабачків на зиму
Інгредієнти
Порції: –+
- для салату
- кабачок 5 кг
- морква 5 шт
- цибуля ріпчаста 5 шт
- часник 5 зубчик
- зелень петрушки, кропу 1 пучок
- олія соняшникова ½ л
- оцет 300 мл
- цукор 150 г
- сіль 2 ст.л.
Кроки
-
1. Кабачки миємо, не очищаємо, нарізаємо дрібними кубиками, також нарізаємо цибулю і зелень. Морква тру на крупній тертці.
2. Всі овочі змішуємо в глибокій мисці, до овочів додаємо сіль, цукор, оцет, олію. Все ще раз добре перемішаємо.
3. Ставимо кип’ятити на 10 хвилин від закипання. Заважаємо.
4. Потім салат закладаємо в банки і стерилізуємо 15 хвилин і закочуємо.