Ніжний сирно-овочевий крем-суп на курячому бульйоні

Сьогодні я розповім як приготувати смачний сирний крем суп, який ви легко приготуєте самі, витративши на це мінімум часу. Крем-суп з куркою та плавленим сиром покроковий рецепт.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
Друк
  • Куряче філе нарізаю на кубики.
  • Закидаю м’ясо в киплячу підсолену воду. Варимо приблизно 20 – 25 хв до готовності.
  • Беремо упаковку 400 г овочевої суміші.
  • Нарізаємо одну цибулину на кубики.
  • Очищаємо картоплю та нарізаємо на кубики.
  • Плавлений сир натираю на великій тертці.
  • Дістаємо готове м’ясо і в бульйон закидаємо овочі. Варимо до готовності приблизно 15 хвилин.
  • Як тільки овочі приготуються, закидаємо плавлений сир і варимо ще кілька хвилин, доки сир повністю не розплавиться.
  • Готовий суп знімаємо з вогню та за допомогою блендера робимо пюре.
  • Розливаємо крем суп по тарілочках, кладемо м’ясо та сухарики. Смачного.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: