Ціла гора корисних і дуже смачних цукерок за копійки! Знадобиться всього 3 простих інгредієнтів!
Все дуже швидко, просто, смачно і ніякої хімії у складі! За смаком та консистенцією цукерки як пухнаста хмаринка. Дуже схожі на зефір маршмеллоу чи цукерки “Пташине молоко”. Нереально смачно! Обов’язково збережіть рецепт та поділіться з друзями!
Інгредієнти
Кроки
-
Беру 200 г ягід. У мене полуниця. Але ягоди можна брати будь-які.
Чудово підходять заморожені ягоди. Попередньо ягоди потрібно розморозити.
Ягоди кладу в миску.
Додаю до ягід 150 г цукрової пудри.
та 1 ч. л. ванільного екстракту чи ванільного цукру для приємного аромату.
Ваніль можна не додавати, але мені дуже подобається ванільний аромат у випічці та десертах. -
Подрібнюю ягоди за допомогою блендера до однорідності.
-
Всипаю 15 г швидкорозчинного желатину.
-
Добре перемішую ягідне пюре з желатином і залишаю на 15-20 хвилин, щоб желатин добре набух.
-
Минуло 20 хвилин. Желатин набух і пюре трохи загуснуло.
Переливаю в каструльку.
Ставлю на повільний вогонь та нагріваю пюре з желатином, постійно помішуючи, до повного розчинення желатину.
Пюре не потрібно доводити до кипіння, воно має просто стати гарячим. -
Знімаю пюре з плити, переливаю назад у миску і даю охолонути до кімнатної температури.
Збиваю його на максимальній швидкості міксера близько 5 хвилин, до світлої, пишної та однорідної маси.
Під час збивання пюре желатином збільшиться в об’ємі в кілька разів і перетвориться на ніжну зефірну масу. Подивіться, якою красивою широкою стрічкою сповзає маса зефіру, коли вона добре збита.
Ніжна та повітряна, як хмарка! А запах просто божественний! -
Застилаю харчовою плівкою форму, розміром 20х20 см.
Виливаю ягідне суфле у форму.
Розрівнюю поверхню і прибираю в холодильник буквально на 1-2 години. За цей час пюре добре схопитися, загусне і вийде просто неймовірно ніжні та смачні цукерки маршмеллоу з ягід. -
Дістаю десерт із холодильника.
Перевертаю на обробну дошку чи тарілку.
Дістаю суфле з форми та акуратно знімаю плівку.
Нарізаю на цукерки за допомогою гострого ножа. Щоб нарізати було зручно і цукерки вийшли красивими та акуратними, змастіть ніж олією. -
Цукерки виходять шалено ніжними, смачними, пухнастими і просто тануть у роті! А ягідний аромат стоїть на весь будинок!)) Рекомендую від щирого серця, друзі!
-
Всі продукти прості та доступні. І, як я вже казала, ягоди підходять і свіжі, і заморожені. Так що ці цукерки маршмеллоу допоможуть вам у боротьбі з урожаєм влітку і розвантажать вашу морозильну камеру взимку!
-
Швидкі, смачні та корисні цукерки без будь-якої хімії – просто мрія будь-якої господині!
Рецепт такий простий, що легко впораються навіть діти. Обов’язково приготуйте та поділіться рецептом з друзями та улюбленими подругами! -
Смачного!