Запечений дзеркальний короп з майонезом провансаль

Дзеркальний короп за цим рецептом виходить дуже ніжним і соковитим смаком. Сам рецепт з’явився ще за часів Радянського Союзу. І навіть з половиною компонентів відмінно виходить за смаковими якостями. Найголовніші інгредієнти це сама риба, майонез, сіль, перець, цибуля або часник тут вже ваш вибір і овочі для дека ті що є в наявності. Приємного приготування!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Спочатку розподіляємо цибулю, томати, паприку на дні листа.
  • Тепер маринуємо коропа і обмазуємо майонезі провансаль, згодиться і звичайний просто з цим виходить смачніше і даємо хвилин 30 постояти цей мінімальний час краще звичайно більше дати постояти смачніше
  • перед тим як запікати коропа можна додати склянку води або як ми зробили пляшечку пива 0,33 л це додасть аромат і соусу пікантність, запікаємо приблизно при 150 градусів це якщо з обдуванням без обдування температура повинна бути вище десь 160 до 170 градусів, запікаємо до хрусткої скоринки верхню частину, а нижня частина готується в соусі і тушкується.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: