Дуже смачне і не складне у приготуванні літнє болюдо – котлети з кабачків.
Інгредієнти
Порції: –+
Кроки
-
Картоплю та кабачки потерти на дрібну тертку. Посолити та відставити на 10-15 хвилин, щоб овочі пустили сік.
-
Дрібно порізати цибулю та кріп.
-
Потерти на дрібну тертку моркву.
-
З кабачків віджати сік.
-
Додати до кабачків моркву та зелень. Поперчити та додати улюблених спецій.
-
Додати борошно та яйця. Все добре перемішати. Якщо фарш рідкий можна додати ще трохи борошна, або манки, або перемелених вівсяних пластівців (що більше подобається).
-
Сформувати котлетки і обсмажити до рум’яної скоринки на олії та маленькому вогні. це 8-10 хвилин. Перевернути, можна накрити кришкою хвилин на 5 і обсмажити з іншого боку до рум’яної скоринки і готовності.