Котлети з кабачків

Дуже смачне і не складне у приготуванні літнє болюдо – котлети з кабачків.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Картоплю та кабачки потерти на дрібну тертку. Посолити та відставити на 10-15 хвилин, щоб овочі пустили сік.
  • Дрібно порізати цибулю та кріп.
  • Потерти на дрібну тертку моркву.
  • З кабачків віджати сік.
  • Додати до кабачків моркву та зелень. Поперчити та додати улюблених спецій.
  • Додати борошно та яйця. Все добре перемішати. Якщо фарш рідкий можна додати ще трохи борошна, або манки, або перемелених вівсяних пластівців (що більше подобається).
  • Сформувати котлетки і обсмажити до рум’яної скоринки на олії та маленькому вогні. це 8-10 хвилин. Перевернути, можна накрити кришкою хвилин на 5 і обсмажити з іншого боку до рум’яної скоринки і готовності.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: