Сьогодні приготуємо фаршировані перці. Робляться вони просто, але виходять смачними та корисними. Прекрасно підійдуть для обіду, вечері чи навіть для святкового столу.
Немає жодних суворих правил щодо інгредієнтів, відштовхуйтеся від вашої фантазії та уподобань. Наприклад, можна замінити яловичий фарш на свинячий або курячий, сметану на натуральний йогурт або майонез, а жирний сир на дієтичний або взагалі його не додавати, якщо немає грибів – можна і без них, тоді просто додайте більше фаршу.
Інгредієнти
Порції: –+
На порцію
Калорії: 118 ккал
Білки: 8 г
Жири: 7 г
Вуглеводи: 3 г
Кроки
-
Моєму перець. Натираємо сир. Гриби краще попередньо обсмажити на сковороді без олії, щоб з них пішла зайва вода. На цей раз я цього не роблю, тому перці вийдуть дуже соковитими всередині.
-
Розрізаємо перці навпіл, дістаємо з них насіння. Плодоніжку зазвичай залишаю. Хоч і цього разу вона у мене практично відсутня. З нею страва, на мою думку, виглядає красивішою.
-
Тепер займемося начинкою. Беремо фарш, додаємо гриби, чорний перець, сіль та сметану. Перемішуємо масу до однорідності.
-
Тепер приступаємо до фаршування перців. Просто розкладаємо нашу начинку по половинках перців.
-
Відправляємо перці у розігріту до 210 градусів духовку на 30-40 хвилин.
-
За 10-15 хвилин до готовності посипаємо сиром перці.
-
У мене минуло 35 хвилин. Ось що вийшло: соковиті, ароматні, апетитні та смачні перці. Усім здоров’я та приємного апетиту!