Кролик у сметані за цим рецептом виходить просто пальчики оближеш! Як приготувати кролика на свято або на кожен день – скуштуйте цей вдалий рецепт кролика в сметані на будь-який стіл. Найсмачніший тушкований кролик у сметані сподобається всім, і рідним і гостям. ????
Інгредієнти
Порції: –+
- Кролик 1 тушка
- Сметана 300 мл
- цибуля ріпчаста 4 шт
- часник 4-5 зубчиков
- паприка ½ ч.л.
- горіх мускатний ½ ч.л.
- чілі мелений 1 дрібку
- розмарину 1 ч.л.
- сіль за смаком
Кроки
-
1) Обробляємо тушку кролика і добре промиваємо м’ясо. Потім просушуємо кожен шматочок паперовим рушником.
2) Цибулю нарізаємо півкільцями, часник розрізаємо навпіл.
3) У сметану додаємо спеції: мускатний горіх, паприку, чилі та добре перемішуємо.
4) На сковороді нагріваємо рослинну або оливкову олію та злегка обсмажуємо часник. Потім прибираємо часник убік і перекладаємо на сковороду м’ясо кролика. Обсмажуємо кожен шматочок до золотистої скориночки.
5) Потім відправляємо в сковороду нарізану цибулю і продовжуємо все обсмажувати. Можна трохи підсолити м’ясо кролика на цьому етапі.
6) Вливаємо сметану зі спеціями та добре все перемішуємо. Накриваємо кришкою і гасимо до готовності, близько 40 хвилин або більше, залежно від того, наскільки молода тушка. Якщо сметани замало, можна підливати воду, щоб кролик не пригорів.
7) До готового кролика додаємо обсмажений часник та сушений розмарин за смаком.
Смачного!