Найсмачніший вишневий пиріг до чаю! Цей вишневий пиріг швидко готується і з’їдається моментально. Ароматний пиріг з вишнею з найдоступніших інгредієнтів!
Інгредієнти
Порції: –+
- вишня 500 г
- яйця 3 шт
- вершкове масло 140 г
- цукор 160 г
- борошно 200 г
- розпушувач тіста 1.5 ч.л.
- ванільний цукор 1 пакетик
- сіль 1 дрібка
Кроки
-
1. Масло потрібно заздалегідь дістати з холодильника, воно не повинно бути занадто холодним, а навпаки – трохи розмерзлим і м’яким. Роздрібнене масло потрібно збити з цукром, ванільним цукром і щіпкою солі до утворення пишного крему. Для цього використовую звичайний міксер. Збиваю на невеликій швидкості.
2. Додаємо по 1 яйцю і добре вимішуємо тісто на невеликій швидкості.
3. Борошно змішуємо з розпушувачем і додаємо в масу, що вийшла. Все ретельно перемішуємо руками, збивати міксером не потрібно.
4. Завчасно готуємо форму для випікання. Змащуємо вершковим маслом та вливаємо тісто.
5. Потім на тісто висипаємо вишню і трохи вдавлюємо її, щоб вона рівномірно розподілилася по всьому периметру пирога.
6. Випікаю пиріг 45 хвилин при температурі 180 градусів. Але так як у всіх нас різні духовки, раджу вам простежити за пирогом, щоб він не пригорів.
Всім смачного!