М’ясні мішечки з помідорами та моцарелою

По-справжньому вишукане та незвичайне блюдо – як на вигляд, так і на смак. Томатна начинка і вершкова моцарелла надають свинині пікантні нотки, виходить чудова композиція, яку ви напевно захочете спробувати і не пропустити.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • 1. М’ясо нарізаємо на 8 однакових шматочків (як на відбивну). Накриваємо шматочки м’яса плівкою та відбиваємо.
    2. Для начинки: дрібно нарізаємо помідори, часник, цибулю, базилік, змішуємо та солимо за смаком.
    3. Моцарелу нарізаємо невеликими кубиками.
    4. У центр кожної відбивної кладемо ложку начинки та кубик моцарели. Згортаємо так, щоб вийшов акуратний мішечок, нанизуючи кожен мішечок на дерев’яну шпажку (дерев’яну шпажку заздалегідь замочити у воді).
    5. Для маринаду: у глибокій ємності змішуємо розмарин, паприку, чебрець, солимо, олію. Занурюємо в маринад наші мішечки, зверху поливаємо мішечки маринадом і залишаємо маринуватися 30 хвилин.
    6. Для вершково-цибульного соусу: дрібно нарізаємо бекон і цибулю, обсмажуємо їх на сковороді, додаємо томатну пасту, вино, даємо соусу охолонути, потім додаємо вершки і прокип’ятимо буквально 30 секунд.
    7. Виймаємо м’ясо з маринаду на лист з гратами, поливаємо зверху маринадом і відправляємо в духовку на 12 хвилин, температура духовки 190С.
    8. Готові мішечки поливаємо вершково-цибульним соусом і подаємо до столу.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: