Це так смачно, що на сніданок точно не лишиться. Дуже смачно їсти її зі згущеним молоком, сметаною або джемом.
Інгредієнти
Порції: –+
- для запіканки
- сирна маса солодка 180 г
- яйця 3 шт
- крохмаль кукурудзяний 15 г
- цукор 1 ч.л.
- йогурт 80 г
- мигдальні пелюстки 10 г
- цукрова пудра 10 г
Кроки
-
Білки відокремити від жовтків
До жовтків додати сир, йогурт, цукор, крохмаль збити.
Білки збити до стійкості, додати до основної маси, акуратно перемішати силіконовою лопаткою, викласти тісто у форму для запікання, посипати пелюстками мигдалевими і відправити запікатися в розігріту духовку до 160° на 30-35 хвилин.