Фаршировані кабачки або човники з кабачків – це один із найпопулярніших рецептів у літній сезон. Смачна начинка без м’яса чудово поєднується з кабачками, а в цілому виходить ситна страва, смачна і в гарячому, і в холодному вигляді, яку можна готувати весь сезон і не набридає!
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачки 2 шт
- сир фета 150 г
- яйця 1 шт
- часник 1 шт
- Сухий часник 1 ч.л.
- Зелень кропу 1 пучок
- масло рослинне 1 ст.л.
- сіль 3 г
- чорний мелений перець 10 г
Кроки
-
1. Робимо човники з кабачків.
2. Для начинки: обсмажуємо цибулю та м’якоть кабачків.
3. Даємо начинці охолонути і додаємо до неї подрібнену фету, сухий часник, зелень кропу та яйце. Перчимо на смак і солимо за бажанням. Перемішуємо.
4. Фаршируємо човники з кабачків і відправляємо в духовку на 190 градусів приблизно на 25 хвилин, попередньо накривши фольгою. Потім фольгу знімаємо та відправляємо в духовку ще на 15 хвилин.
Всім добра!