Всім привіт. На вчорашню вечерю я приготував «Відбивні зі свинини під подушкою» з моркви з часником. Підготовка страви, займає зовсім небагато часу, а на приготування страви в духовку йти близько 40 хв. Найголовніше, що страва виходить смачною, свинина м’яка, морквина зрадила страві невелику насолоду. До страви можна приготувати гарнір на ваш вибір. Всім дякую за увагу, усім гарного настрою.
Інгредієнти
Порції: –+
Кроки
-
1) Морквину натираємо на тертці. ( дрібної або великої ) ( Я переборщив з морквою, і натер аж дві, краще натерти 1 )
-
2) Часник нарізаємо тонкими пластинками.
-
3) Свинину для початку готуємо, промиваємо, обсушуємо паперовим рушником, і підрізаємо де це потрібно (жир, жилки тощо)
-
4) Потім свинину нарізаємо на порційні шматочки.
-
5) Ці порційні шматочки потрібно трохи відбити.
-
6) В окремій тарілці робимо «маринад» із гірчиці за смаком (або половинка ч.л) та 3 ч.л меду. Перемішуємо.
-
7) Далі шматочки свинини потрібно посолити, поперчити та додати приправу для м’яса. Перемішуємо
-
Потім до шматочків свинини додаємо маринад і знову перемішуємо. Залишаємо на хвилин 30.
-
9) Ці шматочки свинини перекладаємо на лист.
-
10) Потім на ці шматочки свинини укладаємо часник.
-
11) Ну а після часнику укладаємо морквину.