НайВдаліше тісто! Булочки ЯК ПУХ! Булочки з яблуками

Найвдаліше тісто для Булочок! Смачні булочки з начинкою із яблук, ніжне тісто, як пух! Тісто дуже ніжне, багато начинки – загалом, булочки просто тануть у роті! Обов’язково спробуйте і, звичайно, зберігайте рецепт і ділитеся з друзями в соцмережах!

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • У миску наливаю 300 мл теплого молока. Молоко має бути трохи теплим, не гарячим. Температуру можна перевірити чистим пальцем.
    Додаю 3 ст. Сахара.
    І маленьку дрібку солі.
    Добре перемішую.
    І додаю 25 г свіжих дріжджів. Якщо використовуєте сухі дріжджі, візьміть 8 г.
    Перемішую, щоб дріжджі добре розчинилися у молоці.
    Розбиваю 1 яйце.
    І додаю чайну ложку ванільного екстракту чи ванільного цукру. Ваніль додасть просто приголомшливий аромат нашій випічці.
    Вливаю 3 ст. Рослинної олії без запаху.
    І перемішую.
    Поступово просіюю 600-650 г борошна.
    Борошно додаю в тісто не все відразу, а частинами, щоб булочки вийшли супер ніжними та повітряними.
    А також, у процесі замісу, додаю ще трохи олії, щоб тісто добре вимісити і при цьому не додавати зайвого борошна.
    Спочатку вимішую тісто у мисці.
    Потім викладаю на стіл та продовжую вимішувати на столі.
    Тісто вже добре вимішане, ось таке м’яке та еластичне воно вийшло.
  • Збираю тісто у кулю.
    Кладу в миску, накриваю чистим рушником і залишаю в теплому місці приблизно на годину-півтори.
  • Поки підходить тісто, чищу 3 яблука.
    Розрізаю на 4 частини. Вирізаю насіння.
    І нарізаю яблука маленькими кубиками.
    Кладу яблука в миску, і можна збризкати соком лимона, щоб яблука не темніли.
  • Тісто вже підійшло. Подивіться, як добре воно піднялося. Обминаю тісто.
  • Викладаю тісто на стіл, посипаний борошном і розкочую у великий пласт.
    Змащую розкатане тісто м’яким вершковим маслом. Можете взяти розтоплене масло.
    І посипаю цукром. 2-3 ложки буде достатньо, але якщо ви ласуни, візьміть більше цукру.
  • Зверху посипаю тісто ізюмом. І розкладаю яблука.
  • Завертаю в рулет.
  • Беру звичайну нитку і ось таким чином нарізаю рулет на булочки
  • денце кожної булочки обмочуємо в борошно і викладаємо булки на лист.
  • Перед випічкою, потрібно дати булочкам відстоятись: накриваю їх целофановим пакетом, зверху рушником і залишаю хвилин на 20-30, щоб вони трохи збільшилися в обсязі.
    Минуло півгодини. Булочки піднялися.
    Акуратно змащу краю булочок яйцем.
  • Духовку розігріваю до 180 градусів Цельсія та випікаю булочки 25 хвилин до красивого золотистого кольору.
  • Булочки за цим рецептом виходять просто чарівні: це найвдаліший рецепт тіста для булочок – воно легке, повітряне та м’яке, як пух! А всередині булочок багато соковитих та ніжних яблук із родзинками – просто смакота! І звичайно, з цього тіста ви можете приготувати булочки з будь-якою начинкою: булочки з сиром, з варенням або повидлом, зі згущеним молоком, та хоч із шоколадною пастою.
  • Друзі, я сподіваюсь. Що вам сподобався рецепт. Якщо так, то напишіть будь ласка в коментарях: хочу булочки, і я знатиму, що вам цікаві такі рецепти
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: