Доброго настрою!
Рецепт риби з вершками дуже простий, ну дуже…
Але в рамках “подорожі” фінською кухнею я його приготувала і вам раджу.
Інгредієнти
Порції: –+
- горбуша 300 г
- вершки 150 мл
- часник ½ шт
- сіль, перець за смаком
- кріп сушений
- лимонний сік
Кроки
-
Ставимо розігріватися духовку до 175*.
У жароміцну форму укладаємо шматки риби. Солимо і перчимо на смак. Поливаємо лимонним соком.
Заливаємо вершками.
Зверху укладаємо дуже тонко нарізані півкільця цибулі.
Присипаємо кропом. -
Відправляємо в духовку на 25-30 хвилин (орієнтуйтеся за своєю духовкою та величиною шматків риби).
Смачно подавати з рисом чи відвареною картоплею.
Можна зверху посипати свіжим кропом.
Готово!!! -
Приємного від Ланіти!