Капуста брокколі по-корейськи

Всім привіт! Пропоную вашій увазі рецепт приготування смачної закуски з капусти броколі. Капуста брокколі по-корейськи готується дуже просто і швидко, виходить ніжною, смачною, соковитою та яскравою. Відмінна закуска капуста брокколі по-корейськи підходить як до святкового столу, так і до обіду та вечері. Із задоволенням їдять як дорослі, і діти.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Брокколі розбираємо на суцвіття, суцвіття розрізаємо на кілька частин.
  • Відправляємо в киплячу підсолену ч.л. солі воду і варимо після закипання 2 хвилини, виймаємо капусту.
  • Відправляємо у крижану воду. Охолоджуємо. Відкидаємо на сито. Даємо стекти воді.
  • Слайсами нарізаємо часник. Відправляємо у миску. Додаємо ¼ ч.л. солі, цукор, спеції, оцет, олія. Перемішуємо.
  • Цибулю розрізаємо навпіл, половину нарізаємо «пір’ям», моркву натираємо на тертці для моркви корейською.
  • Додаємо в маринад цибулю та моркву, перемішуємо.
    Додаємо броколі, перемішуємо. Накриваємо пакетом/харчовою плівкою і залишаємо промаринуватися на 2-3 години. Періодично перемішуємо протягом цього часу.
    Накриваємо пакетом/харчовою плівкою і залишаємо промаринуватися на 2-3 години. Періодично перемішуємо протягом цього часу.
  • Подаємо до столу. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: