Всім привіт! Пропоную вашій увазі рецепт приготування смачної закуски з капусти броколі. Капуста брокколі по-корейськи готується дуже просто і швидко, виходить ніжною, смачною, соковитою та яскравою. Відмінна закуска капуста брокколі по-корейськи підходить як до святкового столу, так і до обіду та вечері. Із задоволенням їдять як дорослі, і діти.
Інгредієнти
- броколі 300 гр.
- цибуля ріпчаста ½ шт
- морква ¼ шт
- сіль 1/2 + 1/4 ч.л.
- цукор ½ ч.л.
- спеції до моркви по-корейськи 1 ч.л.
- оцет 6% яблучний 1.5 ст.л.
- рослинна олія 2 ст.л.
Кроки
-
Брокколі розбираємо на суцвіття, суцвіття розрізаємо на кілька частин.
-
Відправляємо в киплячу підсолену ч.л. солі воду і варимо після закипання 2 хвилини, виймаємо капусту.
-
Відправляємо у крижану воду. Охолоджуємо. Відкидаємо на сито. Даємо стекти воді.
-
Слайсами нарізаємо часник. Відправляємо у миску. Додаємо ¼ ч.л. солі, цукор, спеції, оцет, олія. Перемішуємо.
-
Цибулю розрізаємо навпіл, половину нарізаємо «пір’ям», моркву натираємо на тертці для моркви корейською.
-
Додаємо в маринад цибулю та моркву, перемішуємо.
Додаємо броколі, перемішуємо. Накриваємо пакетом/харчовою плівкою і залишаємо промаринуватися на 2-3 години. Періодично перемішуємо протягом цього часу.
Накриваємо пакетом/харчовою плівкою і залишаємо промаринуватися на 2-3 години. Періодично перемішуємо протягом цього часу. -
Подаємо до столу. Смачного!