Borssikeitto (Борщ по-фінськи)

Знайшла цей рецепт на Дзен у блозі ” Фінляндія на смак “.
Автор зазначає, що це рецепт борщу з фінського сайту. Borssikeitto – саме так назва супу звучить фінською (keitto – суп).
Я готувала, так би мовити, полегшений варіант – замість м’ясного використала грибний бульйон (із кубика). Також, якщо готувати на олії, отримуємо чудовий пісний борщ.

Кроки
Друк
  • Очистити буряк, моркву та корінь селери. Натерти все на великій терці. Капусту та цибулю нарізати соломкою. Нарізати часник.
    Розтопити вершкове масло в каструлі, додати томатну пасту. Викласти овочі та тушкувати, періодично помішуючи, до м’якості.
    Додати бульйон, білий винний оцет, лавровий лист та чорний перець. Варити під кришкою на середньому вогні близько 1:00. Приправити сіллю. Подавати зі сметаною. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: