Ефектна закуска. Закуска виглядає дуже гарно. Ідеально для подачі на Новий рік або будь-яке інше свято, особливо для любителів риби. У рецепт підійде будь-яка червона риба: форель, сьомга, горбуша.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сьомга малосольна 250 г
- тісто листкове 500 г
- сир кисломолочний 140 г
- кріп 1 пучок
Кроки
-
1. Небагато розкотити листкове тісто. Круглою металевою формою вирізати кола з листкового тіста. У мене вийшло 18 прим. Відкладаємо дев’ять гуртків, у решті дев’яти, круглою формою поменше, робимо отвори трохи меншого розміру (це будуть бортики).
2. Дно великих кружечків проколюємо вилкою в кількох місцях, щоб не міхуріло і не піднімалося в духовці.
3. Зверху великих кружечків викладаємо вирізані борти. Злегка притискаємо.
4. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
5. Кріп дрібно нашаткувати, 100 гр. Сьомги дрібно нарізати. Все додати сирний сир і ретельно перемішати.
6. Нарізати сьомгу, що залишилася, тонкими пластинками (за кількістю листкових кошиків), згорнути їх трубочками і сформувати трояндочку.
7. Сирно-рибний крем викласти в мішок кондитерський з насадкою. Красиво, по колу, наповнити корзинки начинкою. У середину вставити трояндочку із червоної риби.
Красива та смачна закуска на святковий стіл готова!
Смачного!