Маринована капуста з буряком – пелюстка

Хрумка маринована капуста з буряком і часником – бюджетна закуска, яка чудово будь-який стіл.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • Капусту краще взяти не велику і задіяти всю виделку, тому що для маринування нам потрібні цілі шматки капусти. Якщо качан гіркий, то його краще видалити.
    Капусту розрізаємо на дві частини, а потім кожну частину розрізаємо упоперек на кілька великих шматків.
    Буряк нарізаємо кружальцями.
    Зубчики часнику розрізати на половинки.
    Підготувати маринад: в каструлю налити воду, додати цукор, оцет, сіль та олію. Поставити на вогонь. Перемішувати доки при нагріванні не розчиниться весь цукор.
    Капусту викласти в ємність для маринування (шар капуста, потім буряк. І так шар за шаром).
    Заливаємо готовим маринадом.
    Залишаємо ємність з капустою до остигання за кімнатної температури. Потім забираємо капусту на 2-3 дні в холодильник.
    Маринована капуста з буряком готова!
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: