Perunasalaatti (Картопляний салат по-фінськи)

Рецепт із Поваренком, є також і на інших джерелах. Я звичайно ж не змогла пройти повз картопляний салат – це моя слабкість. Ми такого плану салат їмо зазвичай замість гарніру. Також його можна адаптувати і для тих, хто дотримується піст – використовувати замість сметани пісний майонез.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Картоплю відварити в мундирах, остудити, почистити, порізати кубиком.
    Цибулю почистити, дрібно нарізати.
    Огірки нарізати кубиком. Я використовувала данські мариновані домашні огірочки – вони у мене були тонкими кільцями.
    Зелень кропу нарізати.
    Приготувати заправку: до сметани додати сіль, цукор, гірчицю, перець, ретельно перемішати. Обов’язково скуштуйте соус і при необхідності відрегулюйте його смак. Я використала гірчицю зернову – 1 чайну ложку. По гірчиці орієнтуйтесь на власний смак.
    Усі інгредієнти з’єднати в салатнику, заправити, перемішати та подавати салат до столу.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: