Всім привіт. Ділюсь простим рецептом зі свинячої корейки та апельсина. Свиняча корейка з апельсином, виходить ароматною за рахунок апельсину та смачною. Як гарнір можна приготувати рис, або будь-який інший гарнір. Усім дякую за увагу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свиняча корейка 1 кг
- апельсин 1 шт
- сіль за смаком
- чорний перець за смаком
- Приправа для м’яса за смаком
- гірчиця 1 ч.л.
- соєвий соус 3 ст.л.
- вода 100 мл
Кроки
-
1) Готуємо свинячу корейку, промиваємо та обсушуємо.
-
2) За бажанням можна відрізати кісточку та «шкірку»
І нарізаємо на порційні шматочки. (Вона в мене вже була нарізана!) -
3) З’єднуємо гірчицю та соєвий соус, прибираємо убік.
-
4) Солимо, перчимо, і посипаємо приправою кожен шматочок із двох сторін.
-
5) Кожен шматочок свинячої корейки змащуємо «маринадом» який зробили раніше. Залишаємо на 30 хвилин
-
6) Нарізаємо апельсин.
-
7) Свинячу корейку перекладаємо на лист.
-
Укладаємо апельсин на корейку.
-
9) Так само можна трохи влити води.
-
10) Відправляємо у духовку до готовності. У мене м’ясо запікалося близько 1:00.
-
11) Також апельсином можна прикрасити блюдо під час подачі.