Свиняча корейка на кісточці з апельсином у духовці

Всім привіт. Ділюсь простим рецептом зі свинячої корейки та апельсина. Свиняча корейка з апельсином, виходить ароматною за рахунок апельсину та смачною. Як гарнір можна приготувати рис, або будь-який інший гарнір. Усім дякую за увагу.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • 1) Готуємо свинячу корейку, промиваємо та обсушуємо.
  • 2) За бажанням можна відрізати кісточку та «шкірку»
    І нарізаємо на порційні шматочки. (Вона в мене вже була нарізана!)
  • 3) З’єднуємо гірчицю та соєвий соус, прибираємо убік.
  • 4) Солимо, перчимо, і посипаємо приправою кожен шматочок із двох сторін.
  • 5) Кожен шматочок свинячої корейки змащуємо «маринадом» який зробили раніше. Залишаємо на 30 хвилин
  • 6) Нарізаємо апельсин.
  • 7) Свинячу корейку перекладаємо на лист.
  • 8) Укладаємо апельсин на корейку.
  • 9) Так само можна трохи влити води.
  • 10) Відправляємо у духовку до готовності. У мене м’ясо запікалося близько 1:00.
  • 11) Також апельсином можна прикрасити блюдо під час подачі.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: