Сендвіч зі свинячими ребрами та овочами

Якщо ви любите свинячі ребра та свіжі овочі, то рекомендую приготувати незвичайний та мега смачний сендвіч. А як приготувати ребра, які тануть у роті, рекомендую подивитися у відео.

Кроки
Друк
  • Півкільцями нарізаємо цибулю. На сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо цукор і карамелізуємо.
  • Пластинами нарізаємо печериці та обсмажуємо їх до золотистості. Солимо і перчимо на смак.
  • Обсмажуємо на сковороді сирий бекон до золотистої скоринки.
  • Дрібно нарізаємо пекінську капусту. Кільцями нарізаємо болгарський перець. Гурточками нарізаємо томати. Частками нарізаємо авокадо.
  • Підсушений тостовий хліб змащуємо вершковим сиром.
    Викладаємо капусту, поливаємо улюбленим соусом.
  • Зверху викладаємо м’ясо від ребер.
  • Поливаємо улюбленим соусом.
    Викладаємо тостовий сир, гриби, болгарський перець, карамелізовану цибулю, соус, помідори, бекон, авокадо.
  • Накриваємо зверху тостовим хлібом і повторюємо все те саме.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: