Якщо ви любите свинячі ребра та свіжі овочі, то рекомендую приготувати незвичайний та мега смачний сендвіч. А як приготувати ребра, які тануть у роті, рекомендую подивитися у відео.
Інгредієнти
Порції: –+
- ребра свинячі 1 кг
- цибуля ріпчаста 1 шт
- печериці 10 шт
- сирий бекон 8 смужок
- тостовий хліб 6 кусочків
- капуста пекінська
- перець болгарський 1 шт
- помідор 1 шт
- авокадо 1 шт
- вершковий сир
- тостовий сир
Кроки
-
Півкільцями нарізаємо цибулю. На сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо цукор і карамелізуємо.
-
Пластинами нарізаємо печериці та обсмажуємо їх до золотистості. Солимо і перчимо на смак.
-
Обсмажуємо на сковороді сирий бекон до золотистої скоринки.
-
Дрібно нарізаємо пекінську капусту. Кільцями нарізаємо болгарський перець. Гурточками нарізаємо томати. Частками нарізаємо авокадо.
-
Підсушений тостовий хліб змащуємо вершковим сиром.
Викладаємо капусту, поливаємо улюбленим соусом. -
Зверху викладаємо м’ясо від ребер.
-
Поливаємо улюбленим соусом.
Викладаємо тостовий сир, гриби, болгарський перець, карамелізовану цибулю, соус, помідори, бекон, авокадо. -
Накриваємо зверху тостовим хлібом і повторюємо все те саме.
-
Смачного!