Інгредієнти
- фарш м’ясний (у мене з індички) 800 г
- кабачок середній г
- куряче яйце 1 шт
- пластівці вівсяні 50 г
- кетчуп (у мене томат.паста+сіль+цукор) 2 ст.л.
- гірчиця ½ ч.л.
- сіль перець
- часник 1 зубчик
Кроки
-
Кабачок натерти на великій тертці. Якщо кабачки із грубою шкіркою, то очистити їх. Молоді кабачки можна використовувати з шкіркою. Часник подрібнити.
Поєднати всі інгредієнти і добре вимісити. Масу викласти на застелене лист і сформувати у вигляді батона. Або викласти фарш у форму для кексу.
Запікати в заздалегідь розігрітій до 190С духовці 35-40 хвилин.
Готову страву дати відпочити 10 хвилин і можна подавати.
Смачного!