М’ясний "хліб" із кабачком

Кроки
Друк
  • Кабачок натерти на великій тертці. Якщо кабачки із грубою шкіркою, то очистити їх. Молоді кабачки можна використовувати з шкіркою. Часник подрібнити.
    Поєднати всі інгредієнти і добре вимісити. Масу викласти на застелене лист і сформувати у вигляді батона. Або викласти фарш у форму для кексу.
    Запікати в заздалегідь розігрітій до 190С духовці 35-40 хвилин.
    Готову страву дати відпочити 10 хвилин і можна подавати.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: