Галета з сиром та кабачками

Ніжна вершково-сирна галета з кабачками.

Джерело: Kamelena

Кроки
Друк
  • Тісто:
    Просіяти борошно, додати сіль і холодну вершкове масло, нарізане кубиками. Перетерти у крихту. Додати яйце і замісити тісто. Якщо тісто виходить дуже тугим, додати воду. Тісто накрити харчовою плівкою та прибрати в холодильник на 30 хвилин.
    Начинка:
    Від кабачка відрізати 9-10 шт. Нарізати потрібно тонко 1-2 мм. Решту кабачка очистити від шкірки. Натерти на тертці, посолити і залишити хвилин на 10, щоб виділився сік. Потім кабачок потрібно добре віджати від рідини. Я віджимала за допомогою марлі.
    Змішати віджатий кабачок, твердий сир, плавлений сир, крохмаль, яйце. Додати сіль, перець, часник та трави. Перемішати.
    На пергаменті розкотити тісто в коло діаметром ~27 см. Зверху викласти начинку, не доходячи на 3-4 см до країв. Зверху розкласти кільця кабачків. Кабачки присолити, посипати спеціями і змастити олією. Загорнути краї галети по колу.
    Випікати в розігрітій духовці при 200С 20-25 хвилин до золотистості.
    Галету можна подавати як теплою, так і холодною. Мені більше вона сподобалася у холодному вигляді. За необхідності галету підігрівати у мікрохвильовій печі.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: