Інгредієнти
Порції: –+
- філе куряче 300 г
- печериці 500 г
- сир твердий 100 г
- цибуля ріпчаста ½ шт
- сіль
- Перець
Кроки
-
Гриби миємо та відокремлюємо ніжки. Ніжки окремо ріжемо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Залишаємо убік на якийсь час.
-
Готуємо фарш (або беремо готовий): куряче філе розрізаємо, перекручуємо, солимо, перчимо до смаку, перекручуємо половинку цибулини і додаємо у філе. Начиняємо фаршем капелюшки грибів. Поки готуються гриби – натираємо сир, змішуємо його з остиглими обсмаженими ніжками. Дістаємо гриби, посипаємо зверху сирною сумішшю і відправляємо ще запікатись на 10хв, поки що не розплавиться сир. Дістаємо з духовки і подаємо – приємного апетиту!