Печериці, фаршировані куркою із сиром

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • Гриби миємо та відокремлюємо ніжки. Ніжки окремо ріжемо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Залишаємо убік на якийсь час.
  • Готуємо фарш (або беремо готовий): куряче філе розрізаємо, перекручуємо, солимо, перчимо до смаку, перекручуємо половинку цибулини і додаємо у філе. Начиняємо фаршем капелюшки грибів. Поки готуються гриби – натираємо сир, змішуємо його з остиглими обсмаженими ніжками. Дістаємо гриби, посипаємо зверху сирною сумішшю і відправляємо ще запікатись на 10хв, поки що не розплавиться сир. Дістаємо з духовки і подаємо – приємного апетиту!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: