Шаровий салат із печінкою

Насичений, ситний, цілком підходить на святковий стіл

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Відварюємо: – курячу печінку (кидаємо в киплячу воду на 5-7хв, якщо довше, то вона буде жорсткою), – морква (30хв, поки що не стане м’якою) -яйця круто (10хв).
    Поки все вариться – натираємо сир
  • Беремо знімну форму (або робимо самі з фольги), кладемо на тарілку та нарізаємо шарами яйця, печінка, морква. Кожен шар солимо, перчимо і поливаємо майонезом. Зверху посипаємо тертим сиром. Нехай салат просочиться мінімум годину, подаємо на стіл. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: