Насичений, ситний, цілком підходить на святковий стіл
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряча печінка 450 г
- куряче яйце 6 шт
- Морква середня 3 шт
- сир твердий 150 г
- майонез 3 ст.л.
- сіль
- чорний перець
Кроки
-
Відварюємо: – курячу печінку (кидаємо в киплячу воду на 5-7хв, якщо довше, то вона буде жорсткою), – морква (30хв, поки що не стане м’якою) -яйця круто (10хв).
Поки все вариться – натираємо сир -
Беремо знімну форму (або робимо самі з фольги), кладемо на тарілку та нарізаємо шарами яйця, печінка, морква. Кожен шар солимо, перчимо і поливаємо майонезом. Зверху посипаємо тертим сиром. Нехай салат просочиться мінімум годину, подаємо на стіл. Смачного!