Готувати швидко, а з’їдається швидше
Інгредієнти
Порції: –+
- філе куряче 400 г
- сир твердий 200 г
- цибуля ріпчаста 1 шт
- дріжджі 30 г
- борошно 250 г
- вода 250 мл
- чорний перець за смаком
- сіль за смаком
- паприка за смаком
Кроки
-
Для тіста: 30гр. дріжджів заливаємо водою 250-300мл, розміщуємо (вони булькатимуть, як газування) далі додаємо цукор і сіль за смаком, 200 гр. борошна. Все перемішуємо і ставимо у тепле місце підходити на 40 хв-1 годину.
-
Поки тісто підходить, займемося начинкою: нарізаємо цибулю і курку, додаємо паприку, сіль, чорний перець та інші приправи за бажанням. Обсмажуємо до напівготовності.
-
Перевіряємо тісто, якщо воно вже підійшло, то рясно посипаємо стіл борошном, викладаємо тісто на борошно, додаємо трохи соняшникової олії та місимо, поки тісто не стане досить щільним (достатня щільність – коли тісто тримає форму). Тісто залишаємо на 15 хв ще трохи підійти.
-
Дістаємо форму, змащуємо маслом (силіконову форму не потрібно), і розподіляємо тісто формою, формуємо бортики. Начинку викладаємо всередину, поливаємо кетчупом, натираємо сиром і засипаємо зверху. У духовку на 200-250 градусів на 25 хв
Виймаємо з духовки, даємо трохи охолонути і подаємо!