Пиріг з куркою із дріжджового тіста

Готувати швидко, а з’їдається швидше :)

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Для тіста: 30гр. дріжджів заливаємо водою 250-300мл, розміщуємо (вони булькатимуть, як газування) далі додаємо цукор і сіль за смаком, 200 гр. борошна. Все перемішуємо і ставимо у тепле місце підходити на 40 хв-1 годину.
  • Поки тісто підходить, займемося начинкою: нарізаємо цибулю і курку, додаємо паприку, сіль, чорний перець та інші приправи за бажанням. Обсмажуємо до напівготовності.
  • Перевіряємо тісто, якщо воно вже підійшло, то рясно посипаємо стіл борошном, викладаємо тісто на борошно, додаємо трохи соняшникової олії та місимо, поки тісто не стане досить щільним (достатня щільність – коли тісто тримає форму). Тісто залишаємо на 15 хв ще трохи підійти.
  • Дістаємо форму, змащуємо маслом (силіконову форму не потрібно), і розподіляємо тісто формою, формуємо бортики. Начинку викладаємо всередину, поливаємо кетчупом, натираємо сиром і засипаємо зверху. У духовку на 200-250 градусів на 25 хв
    Виймаємо з духовки, даємо трохи охолонути і подаємо!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: