Свинина по-китайськи

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • Нарізаємо зелену цибулю на 4 частини.
  • Імбир нарізаємо на кружечки
  • Зубчики часнику роздавлюємо.
  • Ставимо каструлю з водою на вогонь, коли закипить вода, кидаємо нарізану цибулю, імбир, часник та перець горошок.
  • Сюди ж кладемо помитий шматок підчеревка.
    Доводимо до кипіння та варимо 10 хвилин.
  • Потім дістаємо його та нарізаємо на шматочки.
    У сковороду з товстим дном наливаємо трохи рослинної олії та викладаємо нарізаний підчеревок.
    Посипаємо цукром і смажимо до золотистого кольору.
  • Вливаємо до нього воду, соєвий соус та вино.
  • Смажимо доти, поки що рідина не випарується.
    Свинина по-китайськи готова.
  • До такої свинини чудово підходить рис.
    Викладаємо м’ясо поверх рису, посипаємо зеленою цибулею.
    Смачного.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: