Інгредієнти
Порції: –+
- Свинячий підчеревок 600 г
Кроки
-
Нарізаємо зелену цибулю на 4 частини.
-
Імбир нарізаємо на кружечки
-
Зубчики часнику роздавлюємо.
-
Ставимо каструлю з водою на вогонь, коли закипить вода, кидаємо нарізану цибулю, імбир, часник та перець горошок.
-
Сюди ж кладемо помитий шматок підчеревка.
Доводимо до кипіння та варимо 10 хвилин. -
Потім дістаємо його та нарізаємо на шматочки.
У сковороду з товстим дном наливаємо трохи рослинної олії та викладаємо нарізаний підчеревок.
Посипаємо цукром і смажимо до золотистого кольору. -
Вливаємо до нього воду, соєвий соус та вино.
-
Смажимо доти, поки що рідина не випарується.
Свинина по-китайськи готова. -
До такої свинини чудово підходить рис.
Викладаємо м’ясо поверх рису, посипаємо зеленою цибулею.
Смачного.