Стейки кети в духовці

Стейки кети в духовці – легка, корисна страва, яку можна доповнювати гарніром або салатом з овочів. На смак виходять ніжними та пікантними, готуються дуже просто.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Замість стейків кети у цьому рецепті можна використовувати будь-яку рибу. Кількість маринаду розрахована на 800 – 1000 грамів риби, у мене 4 стейки кети важать 890 грамів. Перед запіканням рибку треба замаринувати. У глибокій мисці змішуємо мед, гірчицю, сіль та цукор, і перемішуємо до однорідного стану. У маринад занурюємо стейки кети, добре його розподіляємо по рибі та маринуємо кету 2 години.
  • Форму для запікання злегка змастимо олією, викладаємо в неї стейки кети і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Готові стейки подаємо до столу та насолоджуємося неповторним смаком червоної риби. Соковиті стейки кети у медово-гірчичному маринаді готові! Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: