Всім привіт, цього разу ділюся з вами одним простим рецептом свинячої корейки без кістки. «Свиняча корейка з ананасами та сиром, в духовці» Вечеря зі свинячої корейки з ананасами – це дуже смачною, і дуже апетитною. Цю вечерю зі свинячої корейки можна приготувати до сімейного застілля, або на святковий стіл. Спасибі за увагу.
Інгредієнти
Порції: –+
- корейка 1.5 кг
- ананаси 1 банк
- сир твердий 140 г
- Приправа (Для м’яса) за смаком
- сіль за смаком
- чорний перець за смаком
- мед 3 ст.л
Кроки
-
1) Сир нарізаємо на скибочки.
-
2) Сік з-під ананасів, потрібно перелити в чашку.
-
3) Заздалегідь потрібно підготувати свинячу корейку, розморозити, відрізати «шкіру» та кісточку.
-
4) Потім це свинячу корейку відбиваємо.
-
5) Далі свинячу корейку потрібно посолити, поперчити та посипати приправою для м’яса.
-
6) Потім до свинячої корейки додаємо мед 3 ст. л.. Все добре перемішуємо, прибираємо у бік на хвилин 30, щоб свиняча корейка злегка промаринувалася.
-
7) Через годину, свинячу корейку перекладаємо на лист, додаємо ананаси, і зверху укладаємо скибочку сиру.
-
По краях злегка додаємо води, щоб свиняча корейка не підгоріла знизу. Відправляємо у духовку до готовності. У мене свиняча корейка запеклася приблизно за 1 годину.