Свиняча корейка з ананасами під сиром

Всім привіт, цього разу ділюся з вами одним простим рецептом свинячої корейки без кістки. «Свиняча корейка з ананасами та сиром, в духовці» Вечеря зі свинячої корейки з ананасами – це дуже смачною, і дуже апетитною. Цю вечерю зі свинячої корейки можна приготувати до сімейного застілля, або на святковий стіл. Спасибі за увагу.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • 1) Сир нарізаємо на скибочки.
  • 2) Сік з-під ананасів, потрібно перелити в чашку.
  • 3) Заздалегідь потрібно підготувати свинячу корейку, розморозити, відрізати «шкіру» та кісточку.
  • 4) Потім це свинячу корейку відбиваємо.
  • 5) Далі свинячу корейку потрібно посолити, поперчити та посипати приправою для м’яса.
  • 6) Потім до свинячої корейки додаємо мед 3 ст. л.. Все добре перемішуємо, прибираємо у бік на хвилин 30, щоб свиняча корейка злегка промаринувалася.
  • 7) Через годину, свинячу корейку перекладаємо на лист, додаємо ананаси, і зверху укладаємо скибочку сиру.
  • 8) По краях злегка додаємо води, щоб свиняча корейка не підгоріла знизу. Відправляємо у духовку до готовності. У мене свиняча корейка запеклася приблизно за 1 годину.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: