Паста з сиром фета, помідорами черрі та беконом

Паста, а простіше спагетті, самі по собі смачні, а якщо їх приготувати з фетою, помідорами та беконом, вийде повноцінна страва, яка ідеально підійде для ситної вечері.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
Друк
  • Беремо упаковку сиру фета (хоча чим більше, тим смачніше), висипаємо до нього помідори черрі, теж побільше і поливаємо оливковою олією (можна взяти і соняшникову, не принципово).
  • Солимо, перчимо і додаємо італійські трави (або будь-які спеції до смаку). Видавлюємо 2 великі зубчики часнику або посипаємо сушеним часником. Добре перемішуємо і відправляємо в духовку при 180 градусів на 30 хвилин, щоб сир і помідори стали м’якими.
  • Поки вони запікаються, нарізаємо на тонкі пластинки бекон (можна взяти і шинку). Бекон теж беремо багато, щоб було смачніше. Обсмажуємо бекон на сухій сковороді до золотистого кольору з обох боків.
  • За 10 хвилин до готовності фети із помідорами черрі ставимо варити пасту.
    У каструльку наливаємо воду і чекаємо поки закипить, потім солимо. Додаємо спагетті та варимо їх як зазначено на упаковці, 3-4 хвилини (на деяких написано 10-13 хвилин).
  • Коли все готово дістаємо запечену фету з помідорами та розминаємо все виделкою до однорідності.
  • Додаємо готові спагетті, обсмажений бекон і добре перемішуємо, щоб усі спагетті вкрилися соусом.
    Викладаємо красиво на тарілку, прикрашаємо улюбленою свіжою зеленню.
    Смачного.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: