Паста, а простіше спагетті, самі по собі смачні, а якщо їх приготувати з фетою, помідорами та беконом, вийде повноцінна страва, яка ідеально підійде для ситної вечері.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сир фета 200 г
Кроки
-
Беремо упаковку сиру фета (хоча чим більше, тим смачніше), висипаємо до нього помідори черрі, теж побільше і поливаємо оливковою олією (можна взяти і соняшникову, не принципово).
-
Солимо, перчимо і додаємо італійські трави (або будь-які спеції до смаку). Видавлюємо 2 великі зубчики часнику або посипаємо сушеним часником. Добре перемішуємо і відправляємо в духовку при 180 градусів на 30 хвилин, щоб сир і помідори стали м’якими.
-
Поки вони запікаються, нарізаємо на тонкі пластинки бекон (можна взяти і шинку). Бекон теж беремо багато, щоб було смачніше. Обсмажуємо бекон на сухій сковороді до золотистого кольору з обох боків.
-
За 10 хвилин до готовності фети із помідорами черрі ставимо варити пасту.
У каструльку наливаємо воду і чекаємо поки закипить, потім солимо. Додаємо спагетті та варимо їх як зазначено на упаковці, 3-4 хвилини (на деяких написано 10-13 хвилин). -
Коли все готово дістаємо запечену фету з помідорами та розминаємо все виделкою до однорідності.
-
Додаємо готові спагетті, обсмажений бекон і добре перемішуємо, щоб усі спагетті вкрилися соусом.
Викладаємо красиво на тарілку, прикрашаємо улюбленою свіжою зеленню.
Смачного.