Фарширована картопля або картофан

Любителям запеченої картоплі присвячується! Просто запечена картопля в духовці нудно і не оригінально, тому рекомендую картоплю нафарширувати ситною начинкою та запекти. Фарширована картопля – це смачно та красиво, її можна приготувати як для повсякденної, так і святкової вечері.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Беремо велику гарну картоплю, добре миємо її щіткою і відправляємо повністю в духовку запікатися за температури 180 градусів, 40-60 хвилин.
  • Тим часом нарізаємо пластинками печериці та обсмажуємо на сковороді до готовності, додавши сіль та перець.
  • Куряче філе нарізаємо кубиками і також обсмажуємо до готовності.
  • Цибулю нарізаємо на квадратики і додаємо до філе, обсмажуємо також до готовності.
    До філе з цибулею додаємо мелений перець, сіль та мелений коріандр.
  • Готову картоплю дістаємо з духовки, зрізаємо шапочку і дістаємо ложкою так звану м’якоть.
    До м’якої картоплі додаємо вершкове масло та молоко, сіль, перець, мелену паприку та добре перемішуємо. Отриманою сумішшю наповнюємо кондитерський мішок.
  • Човники з картоплі заповнюємо спочатку курячим філе, зверху грибами, заливаємо вершками.
    Рясно посипаємо сиром та зверху видавлюємо візерунок за допомогою кондитерського мішка.
  • Запікаємо до рум’яної скоринки за температури 180 градусів.
    Смачного! Це дуже смачно!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: