До вашої уваги представляю рецепт салату з копченою куркою та болгарським перцем. Смачний, красивий та простий у приготуванні салат стане справжньою окрасою святкового столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Копчена куряча грудка 500 г
- перець болгарський 2 шт
- Солодка кукурудза 150 г
- цибуля зелена 1 пучок
- зелень петрушки, кропу 2 шт
- майонез 3 ст.л.
- сіль
- Листя салату 4 шт
- Дрібка кохання❤️
Кроки
-
Курячі грудки нарізати невеликими шматочками і кубиками болгарський перець.
-
Подрібнити зелень. Поєднати всі інгредієнти, додати сіль/перець за смаком і перемішати.
-
Потім салатник прикрасити листям салату та викласти основний салат.
Смачного!