Шаровий салат з печінкою тріски.

Дуже смачний і нескладний у приготуванні салат на святковий стіл і не лише.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Попередньо відварити круто яйця і остудити.
  • Цибулю порізати дрібно і за бажанням замаринувати на 15-20 хвилин. Я волію маринувати в лимонній кислоті.
  • Морква, твердий сир та яйця потерти окремо на великій тертці.
  • Печінку тріски відкрити, злити масло і розім’яти виделкою на маленькі шматочки.
  • Усі інгредієнти можна скласти в одну ємність, заправити майонезом та перемішати. Але гарніше цей салат приготувати шарами. Перший шар – морква, потім яйця, печінка тріски, цибуля і твердий сир. Зверху добре змастити майонезом.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: