Мега яблучний пиріг. Багато яблук і мало тіста

Яблучні пироги можна готувати цілий рік, особливо в холодну погоду, щоб насолодитися ним з чашкою гарячого чаю. Сьогодні поділюся рецептом яблучного пирога, у якому мало тіста, але дуже багато начинки. Пиріг дуже смачний, просто тане в роті і водночас легко готується.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Яйця збиваємо у піну.
  • Додаємо звичайний та ванільний цукор, добре перемішуємо.
  • Вершкове масло розтоплюємо і вливаємо до яєць, туди ж додаємо молоко і добре перемішуємо.
  • Всипаємо борошно та розпушувач, добре перемішуємо, тісто має бути рідким.
  • Яблука нарізаємо тонкими часточками.
  • Вливаємо тісто до яблук та руками перемішуємо між собою. Викладаємо все у силіконову форму та випікаємо при температурі 180 градусів 30 хвилин.
  • Потім посипаємо зверху горішками та випікаємо ще 30 хвилин. Загальний час випікання – 60 хвилин.
  • Готовий пиріг поливаємо карамеллю. Заварюємо чай та приємного апетиту!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: