Яблучні пироги можна готувати цілий рік, особливо в холодну погоду, щоб насолодитися ним з чашкою гарячого чаю. Сьогодні поділюся рецептом яблучного пирога, у якому мало тіста, але дуже багато начинки. Пиріг дуже смачний, просто тане в роті і водночас легко готується.
Інгредієнти
Порції: –+
- великі яблука 4 шт
Кроки
-
Яйця збиваємо у піну.
-
Додаємо звичайний та ванільний цукор, добре перемішуємо.
-
Вершкове масло розтоплюємо і вливаємо до яєць, туди ж додаємо молоко і добре перемішуємо.
-
Всипаємо борошно та розпушувач, добре перемішуємо, тісто має бути рідким.
-
Яблука нарізаємо тонкими часточками.
-
Вливаємо тісто до яблук та руками перемішуємо між собою. Викладаємо все у силіконову форму та випікаємо при температурі 180 градусів 30 хвилин.
-
Потім посипаємо зверху горішками та випікаємо ще 30 хвилин. Загальний час випікання – 60 хвилин.
-
Готовий пиріг поливаємо карамеллю. Заварюємо чай та приємного апетиту!