Сендвіч з тунцем TUNA SALAD SANDWICH+Мелт

Доброго настрою!
Класика американської кухні. Та й хто краще та різноманітніше американців робить сендвічі.
Тунець і соковита хрустка селера, злегка пікантна цибуля, на шматку теплого підрум’яненого хліба.
Наприкінці рецепта розповім про Мелту.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
Друк
  • Відварене яйце дрібно нарізаємо.
    З тунця зливаємо зайву рідину і додаємо в миску до яйця.
    Селеру і цибулю нарізаємо дрібно.
    Все змішуємо, додаємо сіль, перець за смаком. Не забудьте щіпку цукру!
    Заправляємо, перемішуємо.
  • Хліб (будь-який, на Ваш смак), підсушуємо в тостері або зручним Вам способом.
    Намазуємо тунцевою масою.
  • І … Все! Насолоджуємося!
    Я взяла чапату.
    П.С. у тунцеву масу також можна додати до смаку трохи зеленого яблука або маринованого огірка.
  • Мелт – це, по суті, бутерброд із розплавленим сиром, від англійського melt – плавити.
    Мелт із тунцем може бути як відкритим (на одному шматку хліба), так і закритим (коли використовують два шматки хліба).
    Салат готується заздалегідь, (рецепт зверху) коли є час, а потім просто укладаємо ложку-другу салату на хороший хліб, накриваємо скибочкою сиру, підсмажуємо в печі-тостері або в духовці (а якщо ліньки включати духовку, під кришкою на сковороді) – і ось вам гарячий сніданок або зігріваючий ланч готовий. Тут, звичайно, простий листовий салат, солоний або маринований огірок і свіжий помідор не завадять.
    Фото поки що що немає, але скоро буде.a_wink
  • Приємного від Ланіти! a_curtseya_girl_in_lovea_air_kiss
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: