Рис з куркою та овочами по-тайському

Рис по-тайськи з куркою, яйцем та овочами – просте та ситне блюдо, яке можна приготувати за 30 хвилин

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • Відварити рис до готовності.
  • Куряче філе нарізати на маленькі кубики.
  • Часник подрібнити, цибулю дрібно нарізати.
    Моркву нарізати на маленькі кубики.
  • У миску вбити яйце, злегка посолити та збити вилкою або віночком.
    У розігріту сковороду додати вершкове масло і влити яйце.
    Готувати на сильному вогні, постійно помішуючи 20-30 секунд.
    Перекласти яйце в тарілку і поки що відставити вбік.
  • У ту ж сковороду влити олію і викласти цибулю і часник.
    Смажити на сильному вогні хвилину.
  • Додати куряче філе, смажити періодично помішуючи 3-4 хв.
    Додати сіль та перець за смаком.
  • Додати моркву, заморожений горошок та кукурудзу, перемішати, готувати 2-3 хв.
  • Додати варений рис та яйце, перемішати.
    Додати соєвий соус, перемішати, готувати 2 хв.
    При подачі посипати кунжутом або зеленою цибулею.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: