Яєчня з фаршем

Смачна та ситна яєчня. Підійде не лише на сніданок, а й на обід-вечерю.

Кроки
Друк
  • Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії до золотистого кольору. Потім додати фарш, посолити, поперчити. Смажити всі разом, розбиваючи великі шматочки фаршу. Коли м’ясо буде готове, додати порізаний помідор і зелень, перемішати. Накрити кришкою та потримати на вогні 2-3 хвилини.
    Потім фарш розсунути трохи убік, утворюючи лунки, які потрібно вбити яйця. Яйця підсолити та готувати під кришкою на невеликому вогні до бажаної консистенції жовтка.
    При подачі посипати зеленню.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: