Смачний шаровий салат лише з 3-х інгредієнтів.
Інгредієнти
Порції: –+
- консерви рибні 1 шт
- Картопля 2-3 шт
- морква по-корейськи 150 г
- майонез 70 г
Кроки
-
Картопля відварити в мундирах до готовності та остудити.
-
З консервованої риби злити рідину. Якщо вона шматочками її розім’яти вилкою до фаршу.
-
На блюдо ставимо кільце та натираємо на великій тертці половину картоплі. Це буде перший шар.
-
Наступний шар – консервована риба. Змастити трохи майонезом.
-
Наступний шар – друга половина картоплі, яку також злегка змастити майонезом.
-
Найвищий шар – морква по-корейськи. Її розрівняти, ущільнити та добре змастити майонезом.
-
Зняти акуратно кільце і не складний у приготуванні і дуже смачний салат з морквою по-корейськи готовий.