Листковий салат з морквою "по-корейськи"

Смачний шаровий салат лише з 3-х інгредієнтів.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
Друк
  • Картопля відварити в мундирах до готовності та остудити.
  • З консервованої риби злити рідину. Якщо вона шматочками її розім’яти вилкою до фаршу.
  • На блюдо ставимо кільце та натираємо на великій тертці половину картоплі. Це буде перший шар.
  • Наступний шар – консервована риба. Змастити трохи майонезом.
  • Наступний шар – друга половина картоплі, яку також злегка змастити майонезом.
  • Найвищий шар – морква по-корейськи. Її розрівняти, ущільнити та добре змастити майонезом.
  • Зняти акуратно кільце і не складний у приготуванні і дуже смачний салат з морквою по-корейськи готовий.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: