Соковита шаурма з куркою в домашніх умовах

Всім привіт! Пропоную приготувати соковиту, смачну та апетитну шаурму з куркою у домашніх умовах. Виходить дуже смачно, ситно та пікантно. Спробуйте приготувати шаурму за цим рецептом і я впевнена, що вона вам сподобається. Із начинкою можна імпровізувати.

Кроки
Друк
  • 1. Розрізаємо курячу грудку вздовж на тонкі пластини. Солимо, перчимо, посипаємо спеціями і добре розтираємо курку. Сковороду добре розігріваємо з рослинним маслом, кладемо шматочки курячого філе і смажимо з усіх боків до рум’яної скоринки.
    Потім нарізаємо невеликими шматочками.
    2. Тонко шаткуємо капусту і добре мені руками, щоб стала м’яка. Якщо використовуєте пекінську капусту, можна не м’яти.
    3. Свіжі та мариновані огірочки нарізаємо тонкою соломкою.

    4. Помідори нарізаємо тонкими дольками.

    5. Для соусу: з’єднуємо сметану з майонезом, пропускаємо через прес часник, додаємо паприку і перемішуємо. Пробуємо на смак і за бажанням додаємо сіль.

    6. Змащуємо соусом 1/3 лаваша, відступаючи від країв. Потім кладемо капусту, поверх капусти кладемо корейську моркву, потім кладемо шматочки курки, зверху помістимо свіжі або мариновані огірки та помідори і поливаємо все невеликою кількістю соусу.

    7. Згортаємо лаваш з начинкою в щільний конверт або рулет.

    8. Викладаємо готову шаурму швом вниз на розігріту суху сковороду, злегка притискаємо лопаткою і смажимо з двох боків до рум’яності.
    Наша шаурма готова!
    Усім приємного апетиту та відмінного настрою!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: