Бананові Маффіни з рідкою Шоколадною Начинкою

Просто смачні, ніжні та ароматні бананові кекси – мафіни! А витікаюча шоколадна начинка – це просто захоплення смаку та уяви! Смачніше цих мафінів я бувайте що не куштувала! Бананові маффіни готуються дуже швидко і просто, зате вся сім’я під враженням, і тепер просять готувати їх щодня!

Кроки
Друк
  • Додати до бананового пюре:
    Цукор
    Яйце
    Рослинна олія
    Ванільний екстракт або ванільний цукор
    Молоко
  • Перемішати інгредієнти до однорідності.
  • Змішати борошно з розпушувачем та содою.
  • Просіяти в тісто борошно.
  • І добре перемішати до однорідності. Тісто для маффінів готове.
  • Форми для маффінів змастити м'яким вершковим маслом.
    Розкласти тісто за формами.
  • Випікати мафіни при температурі 180 º C близько 20-22 хвилини, до золотистого кольору.
  • Приготувати шоколадну начинку.
    Шоколад посікти ножем і скласти в миску.
    У ковші нагріти вершки, не доводячи до кипіння.
    Додати гарячі вершки, в 2-3 прийоми в рубаний шоколад.
  • І перемішати до однорідності.
  • У мафінах зробити отвори за допомогою спеціальної виїмки або зворотним боком ложки з широким держаком.
  • Можна трохи почекати, бувайте шоколад загусне.
    Наповнити маффіни шоколадною начинкою.
  • Ось такі наші бананові маффіни в розрізі.
  • Приємного Вам апетиту і нехай Ваші БАНАНОВІ МАФІНИ будуть найсмачнішими та шоколаднішими! 💕
    Ваша ОЛЕСЯ
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: