Варіантів сендвічів багато, різні начинки, різні булочки та хліб. Ідеальний сендвіч це коли багато начинки, вона соковита та хрумка. Дуже важливий факт: має бути смачна і з хрусткою скоринкою булочка.
Інгредієнти
Порції: –+
- Чіабатта 2 шт
Кроки
-
Нарізаємо тонко печериці і обсмажуємо їх на олії до апетитного золотистого кольору. Печериці солимо і перчимо, щоб смачніше було.
-
Куряче філе розрізаємо вздовж, але не до кінця. Солимо, перчимо на смак і відправляємо смажиться з двох сторін до золотистої скоринки. Коли курка буде готова викладати її на дошку і даємо трохи охолонути. Остигле готове філе нещадно ламаємо на волокна. Пересипаємо в окрему ємність і поливаємо барбекю кетчупом або звичайним кетчупом, добре перемішуємо і даємо настоятися.
-
Нарізаємо півкільцями синю цибулю.
-
Помідор нарізаємо великими кружальцями.
-
Бекон обсмажуємо на сухій сковороді, до золотистої скориночки.
-
Булочку розрізаємо навпіл і добре поливаємо улюбленим соусом, кладемо зелений лист хрусткого салату, а зверху підготовлену курку.
Зверху викладаємо ароматні гриби, потім солодкий і хрусткий синій лук, ідеально підсмажений бекон і соковиті помідори.
Поливаємо все соусом і зверху кладемо 2 великі шматочки сиру.
І накриваємо хрусткою булочкою. -
Смачного!