Сендвіч з рваною куркою у хрумкій булочці чіабатта

Варіантів сендвічів багато, різні начинки, різні булочки та хліб. Ідеальний сендвіч це коли багато начинки, вона соковита та хрумка. Дуже важливий факт: має бути смачна і з хрусткою скоринкою булочка.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • Нарізаємо тонко печериці і обсмажуємо їх на олії до апетитного золотистого кольору. Печериці солимо і перчимо, щоб смачніше було.
  • Куряче філе розрізаємо вздовж, але не до кінця. Солимо, перчимо на смак і відправляємо смажиться з двох сторін до золотистої скоринки. Коли курка буде готова викладати її на дошку і даємо трохи охолонути. Остигле готове філе нещадно ламаємо на волокна. Пересипаємо в окрему ємність і поливаємо барбекю кетчупом або звичайним кетчупом, добре перемішуємо і даємо настоятися.
  • Нарізаємо півкільцями синю цибулю.
  • Помідор нарізаємо великими кружальцями.
  • Бекон обсмажуємо на сухій сковороді, до золотистої скориночки.
  • Булочку розрізаємо навпіл і добре поливаємо улюбленим соусом, кладемо зелений лист хрусткого салату, а зверху підготовлену курку.
    Зверху викладаємо ароматні гриби, потім солодкий і хрусткий синій лук, ідеально підсмажений бекон і соковиті помідори.
    Поливаємо все соусом і зверху кладемо 2 великі шматочки сиру.
    І накриваємо хрусткою булочкою.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: