Запечена курка в духовці фарширована айвою

Курка в духовці цілком – це один із найбільш популярних рецептів, незважаючи на те, що страва проста, вона універсальна, можна готувати і для сім’ї на обід, і на будь-яке свято. Айва ідеально поєднується з куркою, надає їй особливого аромату і виступає чудовим гарніром.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • Айву (3 шт.) Порізати часточками і часточки навпіл. Обсмажити її на вершковому маслі, на повільному вогні до напівготовності.
    Для подачі: 2 шт. айви потрібно нарізати часточками і обсмажити до готовності.
    Попередньо курку необхідно добре вимити та обсушити.
    Змішуємо куркуму, сіль чорний мелений перець і добре натираємо тушку курки всередині та зовні.
    Начиняю курку айвою і треба зубочистками скріпити розріз.
    Помістити курку в пакет для запікання, попередньо випустивши повітря. Зав’язати пакет із 2-х сторін.
    Відправити у розігріту духовку на 200 градусів на 40 хвилин. Після закінчення цього часу, розрізати пакет і змастити курку сметаною.
    Знову відправити в духовку на 20 хвилин, щоб вона зарум’янилася.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: