Солянка – найсмачніший суп, який готують із м’ясного асорті. При цьому готувати можна буквально з того, що під рукою. Можна навіть із риби приготувати – буде рибна солянка. Цей рецепт збірної м’ясної солянки настільки простий, що його може приготувати кожен. Тож поїхали.
Інгредієнти
Порції: –+
- Для супу
- Яловичина з кісточкою 200 г
- М’якуш яловичини 200 г
- Ребра копчені свинячі 250 г
- Ковбаса копчена 200 г
- Ковбаса варена 200 г
- сметана 200 г
- лимон 1 шт
- цибуля ріпчаста 2 шт
- часник 6 зубчик
- Огірки солоні 3 шт
- Оливки чорні без кісточок 150 г
- томатна паста 3 ст.л.
- чорний перець горошком 1 дрібка
- лавровий лист 3 шт
- сіль 5 г
- рослинна олія 100 мл
Кроки
-
1. Опускаємо в холодну воду м’ясо на кістки та яловичину.
2. Доводимо до кипіння, знімаємо пінку -
3. Хвилин через 20 додаємо копчені реберця
-
4. Готуємо до обсмажування ковбасу, цибулю та часник.
-
5. Ріжемо огірки
-
6. Нарізаємо маслини
-
7. Через 1 годину дістаємо м’ясо з бульйону та прибираємо остигати.
-
8. Розігріваємо сковороду. Обсмажуємо цибулю, часник та ковбасу. Я використовую копчену та варену. Ви можете використовувати ту, що є під рукою. Це ж Збірна солянка
-
9. Нарізаємо м’ясо, яке дістали з бульйону. Додаємо його в обсмажування на сковороду
-
10. Додаємо на сковороду солоні огірки.
-
11. 3 столові ложки томатної пасти. Перемішуємо
-
12. Додаємо в засмажку розсіл. Тушимо хвилин 5
-
13. Додаємо засмажку в бульйон.
-
14. Додаємо лавровий лист і перець горошком та маслини.
-
15. Повертаємо на 10 хвилин на вогонь.
Наша солянка готова! Прикрасимо лимоном, ложкою сметани та йдемо дегустувати