Солянка збірна м’ясна. Класичний рецепт

Солянка – найсмачніший суп, який готують із м’ясного асорті. При цьому готувати можна буквально з того, що під рукою. Можна навіть із риби приготувати – буде рибна солянка. Цей рецепт збірної м’ясної солянки настільки простий, що його може приготувати кожен. Тож поїхали.

Кроки
Друк
  • 1. Опускаємо в холодну воду м’ясо на кістки та яловичину.
    2. Доводимо до кипіння, знімаємо пінку
  • 3. Хвилин через 20 додаємо копчені реберця
  • 4. Готуємо до обсмажування ковбасу, цибулю та часник.
  • 5. Ріжемо огірки
  • 6. Нарізаємо маслини
  • 7. Через 1 годину дістаємо м’ясо з бульйону та прибираємо остигати.
  • 8. Розігріваємо сковороду. Обсмажуємо цибулю, часник та ковбасу. Я використовую копчену та варену. Ви можете використовувати ту, що є під рукою. Це ж Збірна солянка :)
  • 9. Нарізаємо м’ясо, яке дістали з бульйону. Додаємо його в обсмажування на сковороду
  • 10. Додаємо на сковороду солоні огірки.
  • 11. 3 столові ложки томатної пасти. Перемішуємо
  • 12. Додаємо в засмажку розсіл. Тушимо хвилин 5
  • 13. Додаємо засмажку в бульйон.
  • 14. Додаємо лавровий лист і перець горошком та маслини.
  • 15. Повертаємо на 10 хвилин на вогонь.
    Наша солянка готова! Прикрасимо лимоном, ложкою сметани та йдемо дегустувати
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: