М’ясо на кістки при правильному приготуванні виходить дуже соковитим, м’яким, ароматним. Свинина на кістки завжди найапетитніша. Таке м’ясо можна подати на вечерю зі свіжими овочами. Таке м’ясо можна подати до святкового столу.
Інгредієнти
Порції: –+
Кроки
-
Подрібнюємо спеції. У ступку висипаємо перець горошок та коріандр, добре перемелюємо.
Додаємо пластівці чилі та сіль, також переминаємо. -
Часник нарізаємо на топкі пластини.
-
Свинину на кістки розрізаємо на частини. Нам знадобиться 2 кісточки.
-
М’ясо рясно посипаємо спеціями з усіх боків.
Вдавлюємо часник також з усіх боків. -
Поливаємо олією з двох сторін і розтираємо.
Обсмажуємо на добре розпеченій сковороді гриль до золотистої скоринки з обох боків.
Потім викладаємо в лист застелений фольгою, зверху накриваємо фольгою і відправляємо в духовку на 10 хвилин при температурі 160 градусів. -
Даємо м’ясу відпочити кілька хвилин, наливаємо червоне вино і можна насолоджуватися.
Смачного!